Veliștii români la Campionatul Balcanic de Yachting 2011

de Aura Lavru

În perioada 6-9 septembrie 2011, localitatea Kocaili din Turcia, s găzduit cea de-a 44-a ediție a Campionatului Balcanic de Yachting. La startul cometiției s-au aliniat 141 de participanți din Turcia, Grecia, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Rusia și Albania, care au concurat la clasele Optimist, Laser Radial, Laser Standard , Finn și 470.

La sfârșitul celor 4 zile de competiții,cel mai bun rezultat pntru delegația română în clasamentul general al clasei Optimist a fost obținut de sportivul Tarkan Bolat de la Yacht Club Regal Român, care s-a situat pe locul 34, urmat de Maximilian Roșca de la Sportul Studențesc, locul 42 și Cosmin Băraru de la Electrica Constanța pe locul 43.

La clasa Laser Radial, Elena Vlădescu, de la Electrica Constanța s-a clasat pe locul 12, iar Cezara Dragomir de la Electrica București pe locul 13.

Bogdan Ion la Laser Standard s-a clasat pe locul 14, iar Eduard Guță pe locul 16,  ambii aparținând Clubului Electrica Constanța.

Cel mai bun rezultat al delegației Federației Române de Yachtinh ( FRY) la cea de-a 44-a ediție a Balcaniadei de Yachting a fost obținut la Clasa 470 de echipajul Bujor Roșca și Mihai Făgărășeanu  care s-a clasat pe locul 4, urmat de Iulia Fulicea și Bianca Popescu pe locul 7.

Pentru rezultatele generale ale competiției intrați pe link-urile următoare:

xsl.png Optimist Genel Sonuçlar

xsl.png Optimist Erkekler – Kızlar Sonuçlar

xsl.png Optimist Junior Sonuçlar

xsl.png Laser Radial Sonuçlar

xsl.png Laser Sonuçlar

xsl.png Finn Sonuçlar

xsl.png 470 Sonuçlar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.