Veliştii constănţeni au serbat Pomul de iarnă

de Dan MihăescuRespectând o veche tradiţie de la malul mării, peste 60 de veliştii  constănţeni au participat sâmbătă la prânz la Serbarea pomului de iarnă, organizată şi în acest an de Clubul Sportiv Electrica – Constanţa.

 

Potrivit preşedintelui Secţiei de yachting de la CS Electrica Constanţa, Laurenţiu Boicenco, la evenimentul găzduit în sala de protocol a clubului, au participat veliştii de la toate cluburile de pe litoral dar şi din capitală, anternori, preparatori fizici şi psihologi sportivi, ai Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, iar Consiliul Federal al Federaţiei Române de Yachting a fost reprezentat de secretarul general, Dan Mitici.

 

“Serbarea pomului de iarnă, organizată de CS Electrica Constanţa pentru toţii veliştii de pe litoral este o tradiţie binecunoscută în mica noastră şi merituoasa noastră comunitate sportivă, un prilej de rememorare a evenimentelor din sezonul competiţional, de bucurie şi şi de comuniune dar şi de întâlniri reconfortante, uneori chiar emoţionante, între tinerii sportivi, boboci sau juniori cu marii noştri campioni de altădată, nume consacrate în yachtingul naţional şi internaţional precum: Gheorghe Nicolcioiu, Iacob Frenţescu, Ion Toma, Mihai Stănescu, Nicolae Culică sau Maria Gheorghe” – a declarat Laurenţiu Boicenco.

Conform organizatorilor în cadrul manifestării sportivii au primit cadouri constând în dulciuri şi jucării oferite de firmele Camping Marina Surf şi Ralverti Grup. La final, după concertul de colinde prezentat de o corală a Facultăţii de Teologie a Universităţii Ovidius, a fost organizată o agapă colegială.

Partenerul evenimentului a fost societatea Electrica Serv S. A.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.