Se caută voluntari pentru Neversea!

Paul GREAVU●

Organizatorii festivalului NEVERSEA caută voluntari pentru festivalul de la malul mării, dar şi pentru cel din toamnă, de la Cluj.

Într-un comunicat remis de organizator se arată că, se caută persoane cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, iar recrutarea se incheie pe data de 07 iunie. Răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 08-12 iunie.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team și eco team. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăta elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament de festival, acces la festival și două mese pe zi.

Mai este, aşadar, timp să vă înscrieţi pe www.neversea.com.

Vă reamintim că la cel mai mare festival de acest gen organizat vreodată pe litoral sunt aşteptate nume importante de pe scena internaţională: Tiesto, Dua Lipa, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Sam Feldt, Kshmr, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set, Dub FX, Foreign Beggars, Netsky DJ Set, Zeds Dead, Mike Perry şi mulţi, mulţi alţii.

Locul de desfăşurare: Plaja 3 Papuci, zona Faleză Nord, perioada 7-9 iulie. Şi dacă nu v-aţi hotărât, grăbiţi-vă, pentru că mai sunt doar 10.000 de abonamente încă puse la vânzare!

Sursa foto: catcostaclujul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.