„Școala altfel” în laboratoarele cofetăriei Silvian

de Andreea Mihăescu

 

În cadrul programului “Școala altfel”, grădinițele din oraș  au participat cu preșcolari la o lecție de modelat și desenat cu ciocolată, pe mesele laboratorului Silvian. Micii cofetari, au fost echipați cu sorțulețe și bonete și cu foarte mare sârguință au început să picteze tablouri pe ciocolată albă, iar la final au aplicat pe acestea modele ornamentale, tot din ciocolată.

Evenimentul s-a încheiat cu o poză  de grup lângă expoziția din figurine de ciocolată, dedicată Sărbătorilor Pascale, în care copiii au aclamat  în cor CIOCOLATĂ !

Săptămâna 2- 6 aprilie denumită “Școala altfel”, este dedicată activităților extrașcolare, care implică participarea tuturor preșcolarilor,  elevilor dar și a cadrelor didactice,  în activități care să răspundă intereselor  și preocupărilor  diverse ale  copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu neapărat  în cele prezente în curricula național și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

Foto: Andreea Mihăescu