Salonul Nautic și Auto „TOMIS YACHT”

 

Salonul Nautic și Auto  TOMIS YACHT

 

Târg specializat de ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente şi accesorii, autoturisme

 

21 – 24  iunie 2018

 

Portul Turistic TOMIS Constanţa

 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța, organizează, în perioada 21 – 24 iunie 2018, cea de-a XXI-a ediţie a Salonului Nautic și Auto – TOMIS YACHT 2018, ce se va desfăşura în Portul Turistic Tomis Constanța.

Aşa cum este firesc, aici, la malul mării, în ultimii ani se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice, drept dovadă, atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, s-au pregătit să prezinte publicului constănţean ultimele noutăţi  din domeniu şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.

 

Ediţiile precedente s-au bucurat de succes, fiind apreciate de către expozanţi și vizitatori, răsplătind, astfel, eforturile organizatorului, întrucât din ce în ce mai mulți constănțeni și turiști din întreaga țară, aleg să își petreacă timpul liber practicând sporturi nautice.

La  Salonul Nautic şi Auto  TOMIS YACHT  se vor putea vedea și achiziţiona:

 

– ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import

– caiace și canoe

– bărci gonflabile

– platforme gonflabile și pontoane plutitoare

– motoare inboard şi outboard

– remorci pentru tractat bărci

– servicii de pază și protecție specializate

– accesorii și bijuterii cu tematica nautică

– piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni

– autoturisme.

 

Toate acestea vor face din Salonul Nautic și Auto  TOMIS YACHT un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă, mașinile și aventura.

 

Ediția din acest an a târgului reuneşte un număr de  15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre, fiind prezenţi ca expozanţi, la cea de-a 21 ediţie a târgului  și contribuind, astfel, la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre.

 

Timp de 4 zile, de joi, până duminică, Salonul Nautic și Auto  TOMIS YACHT, va putea fi vizitat în Parcarea din Portul Turistic Tomis Constanţa, în intervalul orar 11.00 – 20.00.

 

Un motiv în plus pentru a vizita târgul ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziției, cu care expozanţii și-au obișnuit vizitatorii, în fiecare an, dar și prezenţa inedită a ambarcațiunilor, accesorilor nautice și a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale.

 

Salonul Nautic si Auto  TOMIS YACHT reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, fiind locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție.

Deschiderea oficială și accesul presei vor avea loc joi, 21 iunie, începând cu ora 12.00.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Salonul-Nautic-si-Auto-Tomis-Yacht-235667690123648/

Să nu uităm că hobby-urile ne condimentează viaţa!

 

Foto: CCINA Constanța

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.