Recorduri neomologate

de Ananie Gagniuc

–         Două ore a stat sub apă, fără aparat de respirat, scafandru Romică Hârştoavă. Premiul a fost înmânat familiei defunctului.

–         Steve Mark a stat 20  de ani în cap. E vorba de Capul Horn, din Africa de Sud…

–         Ieri seară, în zona Babagdad, a avut loc o întâlnire, la înalt nivel, între două avioane supersonice. Părţile au căzut de comun acord…

–         Paraşutistul Artur Ghebă, sărind zilnic cu paraşuta, la un moment dat a reuşit să sară şi fără, de la 3000 de metri, stabilind un nou record. Evident, de viteză. La aterizare a intrat doi metri în pământ, cu faţa în sus şi mâinile pe piept. Căderea a fost amortizată din fondurile asociaţiei sportive.

–         Bartolomeu Pamfnutie a stat 60 de ani într-un picior, fiind…invalid de război.

–         Sportivul Ionel Corcodel a reuşit, în numai 6 minute, să parcurgă 300 de pagini din Regulamentul Serviciului la Bordul Navelor, fără să ştie să citească!

–         La Tir, Vasilică Brabete a nimerit, de la 300 de metri un borcan de iaurt de pe pervazul unui bloc de nefamilişti, în condiţiile în care arma are bătaia de numai 150 de metri!

–         Ioanide Şurubel a tras cu arma în ţintă 6 cartuşe şi-a găsit 8 găuri. La stabilirea acestui neaşteptat record se pare că l-a ajutat şi trăgătorul din dreapta sa.

–         La un concurs de sărituri la trambulină, schiorul Vasile Vasile, zis Vasile, a trebuit să plutească două ore în aer, negăsind pârtie de aterizare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.