POSIDONIA 2014

Prof. univ. dr. clc. Andrian Mihei

            Astăzi se închid porțile târgului internațional de shipping “POSIDONIA 2014”. Promovat de Grecia la interval de doi ani, Athena găzduiește unul dintre evenimentele cele mai prestigioase la nivel mondial în industria transporturilor navale. Organizat în perioada 2-6 iunie 2014, târgul amplasat în apropierea Aeroportului Internațional Athena, reunește o serie de conferințe, seminarii, prezentări și expuneri din partea celor mai importanți actori din industria transporturilor navale și ai comunităţii maritime, de la producători de nave și echipamente până la prestatori de servicii conexe acestora, dar și autorități navale, societăți de clasificare, registre maritime și instituții de învățământ.

IMG_5477

Într-o lume din ce în ce mai globalizată în care competiția este foarte acerbă și nu întotdeuna corectă, creativitatea și inovarea joacă un rol important în găsirea de soluții viabile pentru dezvoltarea durabilă și predictibilă a industriei transporturilor navale pe cele șase directii ale sale: mărfuri, nave, porturi, rute de navigație, resurse umane și cadrul legal.

Multe din aceste soluții pot fi vizualizate, palpate, de către vizitatori odată cu trecerea pragului acestui redutabil târg internațional de navigaţie. Pe lângă toate acestea, evenimentul generează o multitudine de platforme active de socializare. Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul ofical: http://www.posidonia-events.com

IMG_5475

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.