În traista lui Moş Crăciun „vântul nu bate” !

de Andreea Mihăescu

În ciuda rafalelor de vânt si a valurilor mari din ultima perioadă, Moşul a sosit la Constanţa, cu traista plină pentru a felicita şi încuraja sportivii secţiei de yachting  ai  Clubului  Sportiv Electrica Constanţa.

La intrarea în sala  de festivităţi, ne, întâmpină juniorii ce se straduiesc să prindă globuleţe pe crengile cele mai înalte ale pomului de Crăciun. Seniorii  profită de întâlnire pentru a-şi împărtăşi primele experienţe din vacanţa de iarnă, iar pe fundalul acestui frumos tablou întâlnim oficialii de cursă Dan Zaharia, Florin Roşu, Gheorghe Enache, Robert Băraru, care de data aceasta nu au venit să acorde calificative … evenimentului, dar  şi foştii velişti ai clubului, acum părinţi de sportivi.

După împodobirea pomului şi a depănarea amintirilor, atenţia tuturor este captată de un grup de colindători sosiţi de la Facultatea de Teologie. Bucuria copiilor şi nerăbradea se citesc în ochii şi gesturile lor mărunte. „O răsplată binemeritată, după ce în decursul anului competiţional veliştii de la Electrica şi-au adjudecat peste 70 de medalii printre care un loc III la Campionatul Balcanic de pe Lacul Ohrid, din Republica Macedonia  prin „optimista”  Luana Boicenco, titluri de campioni naţionali la clasele Laser Standard şi Radial prin  Eduard Guţă, totodată instructor al Yacht Club Regal Român. În 2013, la clasa  Zoom 8, s-a remarcat Răzvan Voicilă care a câştigat bronzul la Campionatul Naţional, iar la Oprimist sunt de lăudat Vlad Ion, Roxana Cacenco, Marcus Reit şi Ştefan Penciu. Suntem mândrii că un fost sportiv al acestuzi club se află acum la conducerea Federaţiei Române de Yachting si suntem foarte optimişti în viitorul acestei ramuri sportive. ”, a apreciat antrenorul principal Laurentiu Boicenco, completat de colegii săi Bianca Popescu şi Bogdan Ion.

La finalul a bilanţului, a sosit momentul mult aşteptat de către sportivi, primirea cadourilor.

C. S. Electrica priveşe cu încredere către noul an, fiind siguri pe echipa omogenă şi statornică pe care au creat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.