Heka Hospital, Excelență la superlativ

Narcis GAIDARGIU •

 

Cel mai nou spital privat din județul Constanța, a fost deschis oficial sâmbătă 30 iunie a.c., în prezența a mai bine de două sute de invitați.

Cuvântul de bun venit al managerului general al spitalului, a fost continuat în notă discretă de medicul Mohamed Zaher, acţionarul principal, prin oficierea tăierii panglicii noului așezământ, urmate de turul de prezentare a facilităților Heka Hospital.

Heka Hospital se prezintă cu o structură multidisciplinară pentru care, „Excelență la un alt nivel” se prevede a fi mai mult decât un slogan, prin urmare, un punct de referință în acordarea de servicii medicale, fundamentul pe care să se consolideze un nivel ridicat de performanță în lumea medicală românească.

Realizat printr-o investiţie de peste șase milioane euro, Heka Hospital este, așa cum se specifică pe pagina proprie de web – http://www.hekahospital.com/ –  singurul spital privat din regiune, care a primit avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea unui Compartiment de Primiri Urgențe, dotat cu aparatură performantă, destinată asigurării serviciilor medicale de mare complexitate, în intervențiile medico-chirurgicale de urgență. Serviciul propriu de transport, disponibil 24/7, integrat sistemului de apel de urgență 112, completează oferta unității medicale.

Heka Hospital oferă asistență medicală în regim ambulator, spitalizare de zi și continuă.

Structurat cu 26 de specialități medicale și chirurgicale, spitalul are în compunere două săli de operație, secție ATI, laborator de analize medicale, unitate de transfuzii sangvine, farmacie cu circuit închis, compartiment de radiologie și imagistică medicală (CT, Rx, eco), cât și de gastroenterologie și endoscopie digestivă, toate dispunând de cea mai modernă tehnologie,  recomandată de aparatura cu înalt nivel de performanță, blazonată cu nume ale liderilor mondiali în tehnologia medicală.

Oferta Heka Hospital cuprinde și numeroase tipuri de intervenții chirurgicale minim invazive, care reduc considerabil timpul de spitalizare și recuperare postoperatorie a pacientului.

„Împărțită pe șase nivele, unitatea medicală privată, va acorda asistență medicală în regim ambulator/spitalizare de zi/spitalizare continuă, pentru următoarele specialități medicale și chirurgicale: cardiologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, dermatovenerologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicină internă, medicina muncii, medicină sportivă, nefrologie, neurologie, neurochirurgie – chirurgie spinală, oftalmologie, O.R.L., ortopedie și traumatologie, reumatologie, urologie” – se arată în comunicatul de presă al Heka Hospital.

Recepția a fost încheiată cu gustări și dulciuri specifice gastronomiei arabe și persane, dintre care un remarcabil Yakh dar Behesht – Gheață în Ceruri, în care apa de trandafiri se contopea delicat cu tainice nuanțe de cardamom, contrapunctate cu fistic copt.

 

Foto: Narcis Gaidargiu

Drepturi exclusive de difuzare: Clubul Nautic Român©

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.