Clubul Nautic Român – o mică aniversare

 CNR (Cine Navigă, Reuşeşte!)

   

   de Ananie  GAGNIUC ●

„Clubul Nautic Român a împlinit cinci ani de la renaşterea sa” scrie profesorul Dan Mihăescu, iniţiatorul, organizatorul, pastorul, tătucul, sufletul şi inima acestui club.

Ziarist cu ştate vechi, acest rotofei şi drăgălaş jurnalist chiar mă enervează! Dragul de Dan, acest căpitan de plută, canoe, caiac, gondolă, yacht sau cataraman, are o pasiune care “navigă” spre patimă pentru sporturile pe apă, cum aveam eu, în tinereţe, pentru sirene…

 

UntitledDăruit total domeniului, a făcut vâlvă, a atras copii, tineret, adulţi (mulţi!), a înscris cu acte în regulă clubul, i-a creat o bază la Techirghiol, face tot felul de acţiuni, concursuri, regate…Ce mai, activitate după activitate!  Dacă vă spun că acest benefic “microb” a cuprins-o şi pe adolescenta Andreea, fiica sa…spune şi asta ceva!

 

Din simpatie, m-a înscris şi pe mine în club, nu pe post de gondolier, ci condeier.

Ca atare, mai robust ca el, îi scriu o şarjă: Dane, la cât sunt, pentru mine trebuie o barjă!

 

Aşadar…aşa daruri face profesorul Mihăescu membrilor Clubului Nautic Român:

sport, destindere, delectare, divertisment tuturor celor cu dăruire spre unduitele lunecări pe drumuri de ape. Tuturor, ţineţi aproape!

 

Iată o viitoare activitate, anunţată de acest agasant, enervant, insuportabil, dar capabil preşedinte de club: “Serbarea oricum o facem, pe 5 iulie atunci când serbăm un an de la începerea antrenamentelor la Baza Nautică Techirghiol, pentru toţi cei 30 de sportivi ai clubului copii şi adulţi, alături de familile lor, aşa cum ne-am obişnuit deja.”

 

Na, Dane! Na! (Na…vigăm cu tine)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.