Bucureşteanca Teodora Saguna a ajuns skiper pe yachtul Peroni Nastro Azzurro

sursa: The Practice


Timp de trei luni, iubitorii stilului de viață italian au descoperit alături de Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, cum se traiește cu adevărat o vară italiană – L’Estate Peroni!

Au deprins pasiunea pentru sailing de la adevărați căpitani de bărci, au aflat care este istoria acestui sport elegant, au descoperit cele mai frumoase destinații de vizitat cu yacht-ul și au învățat ce înseamnă stilul marinăresc original devenind la rândul lor căpitani de vas în campania Peroni Yacht Week!

După ce toți concurenții s-au pregătit virtual pentru călătorie pe site-ul www.peroniitaly.ro, a venit timpul ca cel mai iscusit căpitan de yacht să își pregătească cu adevărat echipajul și barca pentru cel mai exclusivist eveniment anual dedicat pasionaților de yachting, ce va avea loc în perioada 20-27 august pe Marea Mediterană: Yacht Week.

Câștigătorul marelui premiu este de fapt… o câștigătoare: Teodora Saguna, din București!  Deși pasiunea pentru yachting și bere este și rămâne în primul rând o caracteristică a bărbaților, deși peste 80% dintre echipajele înscrise în concursul Peroni aveau drept căpitani bărbați, Teodora a fost norocoasa câștigătoare! Ea va pleca în cea mai exclusivistă experiență de yachting a verii împreună cu 7 prieteni, cu care va petrece timp de o săptămână în cel mai pur stil italian!

La Yacht Week își dau întâlnire an de an, înca din 2006, sute de catamarane, veliere si barci simple de pescuit din toată lumea. O super-experiență în sportul cu vele completată de petreceri, muzica celor mai buni DJ și mult entertainment sunt ingredientele pentru cea mai tare saptamana a sezonului. Totul culminează cu regatta din ultima zi, pentru care fiecare echipaj își alege un costum cât mai creativ și participă la marea întrecere a bărcilor.

Pentru a face față cu brio distracției, echipajul Teodorei va avea la dispoziție yachtul Peroni Nastro Azzurro, un model Hanse 540, ambarcațiune de lux de 16 metri lungime cu 4 cabine, 4 băi și 9 paturi, la care se adaugă un skipper ce îi va duce la cele mai tari petreceri din porturile Mediteranei. Teodora și prietenii și-au numit barca „La Dolce Vita” și pentru Regatta de final se vor costuma în… gangsteri.

Experiența echipajului Peroni va putea fi urmărită pe site-ul  www.peroniitaly.ro, unde petrecăreții vor avea grijă să ne arate cum se trăiește “la dolce vita italiana”, cu cât mai multe poze de vacanță.

Celorlalți iubitori ai navigaţiei cu vele, care cu siguranță se simt acum mult mai inspirați pentru o călătorie cu propria barcă, Peroni Nastro Azzurro le urează „Vacanță plăcută” și vânt din pupa!

Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiană numărul unu în lume. Birra Peroni a demarat producţia de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Italia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.