Un englez, câştigător al concursului de design al slipului naţionalei de polo a României!

 

Englezul Russell Woolley a câştigat, marţi, concursul de design al slipului echipei naţionale masculine de polo a României, concursul fiind lansat în luna octombrie de către federaţia română de profil.

Woolley va fi premiat cu un trening şi un slip oficial al reprezentativei, plus o minge semnată de toţi componenţii echipei naţionale.

Federaţia Română de Polo a anunţat, că propunerea lui Russell Woolley a făcut parte dintre 42 de schiţe. Wooley a fost desemnat câştigător în urma voturilor jucătorilor României şi, potrivit regulamentului concursului, imaginea câştigătoare a devenit proprietatea FR Polo, iar autorul nu o va mai putea folosi în altă parte şi nici nu va putea avea pretenţii materiale viitoare sau de altă natură asupra ei.

Marele premiu al concursului, câştigat de Russell Wooley constă dintr-un slip şi un trening oficiale ale echipei naţionale, dar şi o minge semnată de toţi componenţii reprezentativei României.

Naţionala antrenată de Kovacs Istvan dispută marţi, de la ora 18.00, la Oradea, ultimul meci din 2010 din cadrul Ligii Mondiale, împotriva campioanei europeane Muntenegru.

Vezi în galeria foto o parte din costumele ce au participat la concurs.

Sursa: Mediafax Sursa foto: FR Polo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.