Eroina Talida: „Am crezut până-n ultima secundă! Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”

Portarul naţionalei feminine de handbal a României, Talida Tolnai, a declarat, duminică, la TVR 2, că toate jucătoarele au luptat „cot la cot” şi şi-au dorit cu adevărat să câştige finala mică a Campionatului European din Danemarca şi Norvegia.

„Multumesc lui Dumnezeu, ne-a dat putere. A fost un meci foarte greu, în care s-a văzut ca am luptat toate, cot la cot. Am simţit cu adevărat că fetele şi-au dorit să lupte şi să câştigăm împreună. Am crezut până la final că vom câştiga.„, a declaratr Tolnai la TVR 2.

Oana Manea a declarat că jucătoarele au decis că trebuie să treacă peste tot şi toate şi să câştige: „A fost o luptă crâncenă, ne-am dorit mult această victorie. Danezele au zis aseară că o să ne boxeze azi, dar am făcut-o noi. Ne-am întrunit aseară, ne-am ridicat moralul, am discutat totul, trebuia să trecem peste toate şi să câştigăm „, a declarat Manea la TVR 2, citată de MEDIAFAX.

Carmen Amariei, absentă la CE, dar alături de jucătoare, a plâns de bucurie la finalul meciului: „A fost o finală extraordinară, sunt mândră de fete, am stat în mijlocul suporterilor, am râs, am plâns, plâng şi acum. m-am bucurat enorm pentru ele„.

sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.