Dzeko este ambiţionat de interesul lui Mourinho pentru el: „Asta mă face să muncesc şi mai mult”

 

Atacantul lui Vfl Wolfsburg, Edin Dzeko, spune că interesul lui Jose Mourinho pentru el nu face decât să-l ambiţioneze să joace cât mai bine, pentru a-l convinge definitiv pe portughez să-l transfere la Real Madrid. Totodată, bosniacul spune că ia în calcul şi varianta unei mutări la Manchester City, grupare care a negociat intens cu agentul său în ultima perioadă.

„În Spania am primit informaţii că Jose Mourinho este interesat de mine. Asta nu mă face decât să muncesc zi de zi cu o mai mare motivaţie, pentru că Real Madrid este o echipă mare şi orice fotbalist îşi doreşte să ajungă acolo. Pentru mine acest club va fi mereu o opţiune.

Este adevărat că agentul meu a fost invitat acum ceva vreme la Manchester pentru a viziona live derby-ul local şi că există o relaţie bună între el şi şefii englezi, dar asta nu înseamnă automat că am semnat sau că voi semna sigur cu City.

Nu pot să spun eu dacă voi pleca în această iarnă sau la vară sau dacă voi sta în Germania încă o stagiune. Agentul meu se ocupă de asta. Momentan, echipa mea este Wolfsburg”, a declarat Edin Dzeko.

sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.