Paula se operează de Crăciun!

Paula Ungureanu a sosit aseară în România, iar mâine merge la Bruxelles pentru o intervenţie chirurgicală

Portarul echipei naţionale a României, Paula Ungureanu (30 de ani), a revenit aseară în ţară, ea fiind nevoită să renunţe la participarea la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia.
Accidentată în min. 46 al meciului cu Croaţia, după un gol al interului Lidija Horvat, Paula a fost scoasă pe targă din sală, la finalul partidei câştigate de tricolore, cu scorul de 31-22. Investigaţiile amănunţite de marţi au arătat că a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, ceea ce înseamnă că Paula va sta pe tuşă mai mult de şase luni. O mare pierdere pentru naţională, dar şi pentru Oltchim.

„Vă rog să o aşteptaţi pe Paula la aeroport, are nevoie de sprijinul vostru”, spunea ieri-dimineaţă, la Dolce Sport, preşedintele FRH, Cristian Gaţu. Zis şi făcut. Reprezentanţii presei au sosit în număr mare la Otopeni, însă Paula nu a acordat nicio declaraţie, motivând că este foarte obosită. Supergoal­keeperul naţionalei nu va poposi mult în ţară, căci mâine se va urca din nou în avion, destinaţia fiind Bruxelles, unde Paula se va opera zilele următoare la clinica celebrului Marc Martens.

sursa: prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.