Silviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, sportivii anului la FR de Kaiac-Canoe

Canoiştii Silviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, campioni mondiali în probele de 500 şi 1.000 de metri în acest an, au fost desemnaţi sportivii anului de către Federaţia Română de Kaiac-Canoe, în cadrul „Galei bărcilor de aur”.

Dumitrescu şi Mihalachi au obţinut medaliile de aur în probele de canoe 500 şi 1.000 de metri în cadrul campionatelor mondiale organizate în luna august la Poznan (Polonia).

Antrenorul celor doi sportivi, Igor Lipalit, a fost desemnat antrenorul anului.

Canoistul Silviu Simioncencu, campion european în acest an, care luni a împlinit 35 de ani, a primit din partea preşedintelui FC Steaua, Helmuth Duckadam, o minge semnată de componenţii echipei „roş-albastre”.

Preşedintele FR de Canotaj, Ioan Bârlădeanu, a declarat, că sportivii săi pot obţine cel puţin o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. „Am avut multe pierderi în rândul antrenorilor în acest an. În rest a fost un an excelent şi sperăm să nu ne oprim aici. În toamnă sportivii s-au pus pe treabă şi au obţinut multe medalii la juniori şi seniori. Sperăm ca la campionatele mondiale de anul viitor să ne prezentăm la fel de bine şi să obţinem cât mai multe calificări la Jocurile Olimpice. Dacă toţi sportivii vor fi sănătoşi nu avem cum să nu obţinem una sau două medalii la Jocurile Olimpice de la Londra”, a spus Bârlădeanu.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.