2013 – An de referință pentru CERONAV

de Paul Greavu

Marți, 17 decembrie, Moș Crăciun a făcut o escală pe la sediul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV.

Petrecerea de astăzi este o petrecere în familie, o petrecere pe care angajaţii noştri o aşteaptă în fiecare an, pe care copiii angajaţilor o aşteaptă în fiecare an. Eu cred că sunt necesare astfel de petreceri. La fiecare sfârşit de an pe de-o parte se fac bilanţuri, pe de o parte apare acel moment de relaxare, de socializare, pentru că dincolo de a fi colegi de muncă, dincolo de a fi angajaţi ai CERONAV, trebuie să fim prieteni, pentru o atmosferă relaxată”, a declarat Ovidiu Cupșa, directorul instituției.

Programul artistic a fost asigurat de micuții din centrul de plasament constănțean, „Micul Rotterdam”. Aceștia au colindat, iar versurile lor au fost transpuse și de Ovidiu Cupșa, într-o urare de sfârșit de an: „În perioada sărbătoriilor să ne echilibrăm, să încercăm să fim mai buni, să credem în minuni!”. Pe langă micuții colindători, au participat și… mai maturii colindători, veniți din partea Operei din Constanța (patru artiști) și din partea Facultății de Teologie (grup coral).

Alături de bucuria adusă de Crăciun, CERONAV a bifat un real succes pe plan profesional. 2013 este considerat cel mai bun an din istoria instituției, atât din punctul de vedere al veniturilor, cât și al investițiilor în dezvoltare. Pentru anul care urmează, obiectivele sunt clare: mărirea ofertei educaționale și furnizarea de servicii integrate. „Avem finanţare, avem voinţă, avem capacittaea tehnică, Dacă în urma acestui proiect vom deveni un jucător şi mai important pe această piaţă, vom mări piaţa, atât la nivel regional, cât şi la nivel local”, a conchis Cupșa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.