Prima regata organizata iarna, in Romania

Saturday, 4 December 2010 |

Chiar daca sezonul estival s-a incheiat de mult timp, sporturile nautice sunt inca in actualitate. In acest weekend, pe Lacul Techirghiol va avea loc prima regata organizata in anotimpul rece, pe taramul Romaniei.

Clubul Nautic Roman, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Asociatia Judeteana de Yachting Constanta, organizeaza Regata Mos Nicolae. Competitia aduna la start peste 40 de echipaje, care vor lua startul in sapte regate.

Presedintele Asociatiei Clubul Nautic Roman, Dan Mihaescu, a declarat despre competitie: „Intrecerile vor fi la clasele Optimist si Cadet, fete si baieti, dar si pentru incepatori, iar pentru anul viitor acest concurs este inclus in calendarul competitional al Federatiei Romane de Yachting. In total, sunt planificate sapte regate. Speram ca si vremea sa tina cu noi, sa fim feriti de furtuni. Oricum, pana la -2 grade Celsius, nu sunt probleme “.

Fondul de premiere nu este de neglijat, castigatorii urmand a fi recompensati cu medalii, diplome si echipament sportiv.

sursa: Observator de Constnata

Foto: Maria Grosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.